Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στην Ξάνθη-Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην Ξάνθη προκαλεί σοκ και φρίκη.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 32 ετών, ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε επισκεφτεί το πατρικό της στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, η 32χρονη επέστρεφε στο διαμέρισμα της μετά από διασκέδαση με μια φίλη της.

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια, αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της.

Όταν κατέφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ «φως» στο τι ακριβώς συνέβη, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικοί δεν είναι απόλυτα σίγουροι ότι η άτυχη γυναίκα βιάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη της 32χρονης, που ήταν μαζί της πριν το συμβάν, έχει αναφέρει στην αστυνομία, ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όταν η 32χρονη την άφησε στο σπίτι της και επέστρεψε στη δική της οικία.

Άνδρες της Αστυνομίας, έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορες περιοχές της πόλης και διενεργούν ελέγχους.

Πηγή: xanthipress.gr

Δείτε το βίντεο από το thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...