Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου»: Mία γιορτή για το θέατρο


Το Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου» και το café-bar MANIFESTO με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θεάτρου  -Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013- σας προσκαλούν σε μία γιορτή για το θέατρο, με δρώμενα, μουσική  και πολλές εκπλήξεις 

Το πρόγραμμα της βραδιάς

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου το Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου» και το café-bar MANIFESTO οργανώνουν μια βραδιά που περιλαμβάνει θεατρικές αναγνώσεις, αποσπάσματα από θεατρικά έργα, μουσική και τραγούδια από το θέατρο αλλά και πολλές εκπλήξεις για το κοινό.

Η γιορτή θα ξεκινήσει  στο Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου και  θα καταλήξει στο café-bar MANIFESTO.

20:00-21:30. Στο χώρο του Θεάτρου Τέχνης «Ακτίς Αελίου» θα παρουσιαστεί το θεατρικό αναλόγιο για τον Thomas Bernhard Ξύλευση- ένας ερεθισμός- σε σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σακαλίδη- με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Διαβάζει ο Θωμάς  Βελισσάρης

22:00-23:00 Στο café-bar MANIFESTO θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από το έργο του Thomas Bernhard: «Ο Θεατροποιός», σε σκηνοθετική επιμέλεια του Τζίμη Κούρτη. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Τζίμης Κούρτης και Αλεξάνδρα Κασιούμη.

24:00-1:00 Στο café-bar MANIFESTO ο θίασος του Θεάτρου Τέχνης «Ακτίς Αελίου» θα παρουσιάσει θεατρικά τραγούδια από τις κατά καιρούς μουσικό-θεατρικές του παραστάσεις καθώς και αγαπημένες μελωδίες συνθετών που έγραψαν μουσική για το θέατρο.

Με αφορμή την γιορτή αυτή το Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου»  ανοίγει το αρχείο του και στη  διάρκεια της βραδιάς θα χαρίσει  στους θεατές του, αλλά και σε όλους  όσους θα βρίσκονται στο café-bar MANIFESTO, αφίσες, θεατρικά κείμενα, προγράμματα από παραστάσεις του, λευκώματα, μπλουζάκια, CD κ.ά.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου


ΘΕΑΤΡΟ  ΤΕΧΝΗΣ ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Σακαλίδης
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 12, 546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310. 229249 / E-MAIL: aktisaeliou@gmail.com
URL: www.aktisaeliou.gr / FACEBOOK: www.facebook.com/aktis.aeliou




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...