Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Σκοπιανός χτύπησε ΙΧ με το όχημα του και τράπηκε σε φυγή

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (25/7) στις 20:30, στο χώρο στάθμευσης του... Praktiker, στη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός ενός ΙΧ με αριθμό κυκλοφορίας Σκοπίων έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω σε όχημα το οποίο βρέθηκε στο δρόμο του. Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα που δέχτηκε το χτύπημα σάστισαν. Μόλις η οδηγός κατέβηκε από το όχημα για να δει το μέγεθος της ζημιάς, ο Σκοπιανός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η άμεση δράση και σε λίγα λεπτά στο σημείο βρέθηκε όχημα της Τροχαίας το οποίο κατέγραψε το περιστατικό. Ο αστυνομικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα. Αμέσως δόθηκε σήμα στο κέντρο της άμεσης δράσης με τα στοιχεία του οχήματος. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν όλοι οι σταθμοί άμεσης δράσης που βρίσκονταν σε περιπολία. Αστυνομικά κλιμάκια έστησαν μπλόκα στο δρόμο προς Χαλκιδική. Δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούσαν για αρκετή ώρα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.



Τελικά ο δράστης του συμβάντος κατάφερε να διαφύγει ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Μπορεί να πρόκειται για περιστατικό ρουτίνας, ωστόσο, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε άλλες ενέργειες καθώς ο εντοπισμός του Σκοπιανού οδηγού είναι θέμα τιμής για την Αστυνομία. «Πρέπει να τον πιάσουμε. Δεν μπορούν να έρχονται στην πατρίδα μας και να αλωνίζουν ανενόχλητοι» σχολίασε αξιωματικός που επιλήφθηκε του συντονισμού των αστυνομικών κινήσεων για το περιστατικό.

Πρόκειται για όχημα λευκού χρώματος, μάρκας Skoda, με αποθηκευτικό χώρο στην οροφή του. Ο αριθμός κυκλοφορίας του είχε τα γράμματα SCPG και τον αριθμό 126 (ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλα γράμματα και αριθμοί). Ο οδηγός του οχήματος ήταν εύσωμος. Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του μπορεί να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης καλώντας το 100.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...