Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Ν. Νικολόπουλος στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαρτίου

Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί την πρώτη, εκτός Αττικής, πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της Κίνησης «Ανατροπή για την Ευρωβουλή», Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την «Ένωση για τον Λαό και την Πατρίδα», των κ.κ. Β. Πολύδωρα και Χρ. Ζώη.


Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», με κεντρικό σύνθημα «Μαζί να πούμε ΟΧΙ. Η Θεσσαλονίκη θα φέρει την Ανατροπή στην Ευρωβουλή» και φυσικά, είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.


Να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη συγκέντρωση και ομιλία, ο κ. Νικολόπουλος, ουσιαστικά εγκαινιάζει τον προεκλογικό αγώνα του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Κατά την ομιλία του, αναμένεται να αναφερθεί στην τεράστια πολιτική σημασία των ευρωεκλογών για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη, καθώς και στο ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να σταλεί , ότι οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις ατελέσφορες θυσίες τους, στον βωμό μίας πολιτικής που αντίκειται σε κάθε ηθική και σε κάθε ευρωπαϊκό ιδεώδες, αλλά και που είναι αναποτελεσματική, καθώς το ελληνικό χρέος παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη.

Επιπλέον, θα αναφερθεί και στην συμπόρευση με τους κ.κ. Πολύδωρα και Ζώη, επισημαίνοντας την ανάγκη μίας μεγάλης συμμαχίας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, που αντιμάχονται το μνημόνιο και αρνούνται τη συνέχιση της φτωχοποίησης του λαού.

«Στις 12 του Μάρτη, από την Θεσσαλονίκη, ξεκινάμε μία μεγάλη πορεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε το ΟΧΙ της αγανάκτησης αλλά και της νέας ελπίδας, να ακουστεί από τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Μαΐου» τονίζει ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...