Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Βγήκαν τα "γαλάζια" μαχαίρια μεταξύ Ιωαννίδη - Τζιτζικώστα

Για λαϊκισμό και πολιτικαντισμό κατηγορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, καταγγέλλοντας ότι έστησε φιέστα εγκαινίων πτέρυγας του νοσοκομείου Εδεσσας, χωρίς ενημέρωση και έγκριση από το υπουργείο Υγείας.


Σε γραπτή δήλωσή του με τίτλο «σεβασμός στη νομιμότητα» ο Γ. Ιωαννίδης κάνει επίσης λόγο για παλαιοκομματισμό και συμπληρώνει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε νέους ανθρώπους.


«Κάποιοι μέσα στην αγωνία τους να διοργανώσουν προεκλογικές εκδηλώσεις, ξεχνούν να ενημερώσουν τους αρμοδίους στους οποίους υπάγεται η πτέρυγα την όποια αυτοί με το ζόρι θέλουν να εγκαινιάσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

«Πρόκειται για μια λαϊκίστικη, πολιτικάντικη μεθόδευση που δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτικό πολιτισμό μας, αλλά ούτε και στην πολιτική συγκυρία, πολύ δε περισσότερο στον τρόπο συμπεριφοράς νέων ανθρώπων, που με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύονται απίστευτα παλαιοκομματικοί».

Ο Α. Τζιτζικώστας από την πλευρά του ανέφερε ότι η νέα πτέρυγα στο νοσοκομείο της Έδεσσας είναι ένα πραγματικό έργο για τα εγκαίνια του οποίου είχε ενημερωθεί εδώ και πολλές μέρες το υπουργείο Υγείας.

«Πως μπορεί λοιπόν, κάποιος να αποκαλεί "φάντασμα" μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε χοροσατατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με τη συμμετοχή τριών Δημάρχων του νομού, αντιδημάρχων, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, καθώς και των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών;», διερωτήθηκε.

«Δυστυχώς», συμπλήρωσε, «κάποιοι φαίνεται πως υποτιμούν τον τόπο μας, τους πολίτες, τους φορείς και τους ίδιους τους θεσμούς. Ας μη πανικοβάλλονται ορισμένοι και κυρίως ας μην κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια».

Επίσης, ο περιφερειάρχης είπε ότι η τελετή εγκαινίων «κόστισε το αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...